Hoe ervaren de UIT’ers hun tussenjaar?

Heb jij het al gezien? Onze UIT’ers deelden dit weekend hun verhaal met de krant en EO-BEAM. En daar zijn wij best een beetje trots op. 🙂

Nederlands Dagblad

Harmke werd geïnterviewd door het Nederlands Dagblad en vertelde daarin o.a over haar tussenjaar. Harmke: “Door het UIT-jaar weet ik nu ook wat ik wil gaan studeren. Ik ga na de zomer hbo-pedagogiek doen in Amersfoort. Ik heb ontdekt dat ik hart heb voor kinderen en jongeren. Ik wil heel graag mensen helpen, ze dingen leren. Dat vind ik gewoon supermooi.”

Harmke (18 jaar):

Ja, ik denk dat ik veranderd ben door het UIT-jaar. Je leert jezelf gewoon ontzettend goed kennen.

Lees het hele interview met Harmke hier:

EO-BEAM

Waarom zou je voor een christelijk tussenjaar kiezen? En waarom koos Maiko dan voor het UIT Vormingsjaar? Maiko vertelde erover aan BEAM: “Naar mijn idee is het een ideale combinatie van het groeien in mijn geloof en hulp in het vinden van de juiste studiekeuze.”

Maiko (21 jaar):

Ik merk dat ik door het tussenjaar mijn keuzes steeds vaker in overleg met God maak.

Lees hier het hele verhaal over Maiko: https://beam.eo.nl/artikel/2020/05/maiko-wacht-met-studiekeuze-en-volgt-christelijk-tussenjaar.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close