Aanmelden

Als je interesse hebt in het UIT-jaar, maken we graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Mail hiervoor naar info@uitjaar.nl. In het gesprek leren we elkaar beter kennen, vertellen we je meer over het jaar en kijken we samen of dit bij jou past. Wil je je daarna inschrijven voor het UIT-jaar, dan mailen we je het aanmeldformulier toe.

Wil je weten of jij het UIT-jaar kunt doen, bijvoorbeeld als je nog leerplichtig bent? Lees hier meer over onze voorwaarden.

Kosten

Om de kwaliteit van de training hoog te houden en je begeleiding en het trainingsmateriaal (denk aan boeken, maar ook een werkplek) te bekostigen, vragen we voor het UIT Vormingsjaar 2023/2024 een eigen bijdrage van €1749,- per student (na 15 juli €1899,- per student).

Is dit bedrag voor jou een drempel om het jaar te kunnen volgen? Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden om te zoeken naar een oplossing. Wellicht kun je ondersteuning krijgen van je/een kerk; ook in vorige jaren waren er kerken die jongeren hebben gesponsord. Het jaarbedrag moet in ieder geval geen belemmering zijn voor jouw deelname.

Data

Het programma begint in de eerste week van september en eindigt half juni. Op die manier heb je de mogelijkheid om het jaar knallend af te sluiten door deel te nemen aan een zomerproject, bijvoorbeeld Sonrise in Zwolle. 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close