Actueel

Lees hier het laatste nieuws over het UIT Vormingsjaar.

De nieuwste berichten

Op hike met UIT

Afgelopen weekend was het weer zover: de jaarlijkse UIT-hike! Ben je benieuwd hoe en waar deze avontuurlijke trektocht plaatsvond? Hebben de UIT’ers de eindstreep gehaald? Je leest het op onze social media kanalen: Wil je meer updates over het UIT-jaar krijgen? Volg ons dan via Instagram of Facebook. Of schrijf je hieronder in voor onze … Meer lezen over Op hike met UIT

Het UIT Vormingsjaar van 2020 zit erop! De studenten blikken terug.

Dat het een confronterende, maar ook hoopvolle ontdekkingstocht is geweest, blijkt wanneer we de presentaties te horen krijgen van Harmke en Maiko, onze twee UIT-studenten. Het is dinsdagmiddag 30 juni. Morgen begint een nieuwe maand en ook een nieuw hoofdstuk voor zowel hen als voor de medewerkers van het UIT Vormingsjaar. Een jaar apart Het … Meer lezen over Het UIT Vormingsjaar van 2020 zit erop! De studenten blikken terug.

Hoe gaat het UIT Vormingsjaar om met de coronamaatregelen?

Zoals je misschien al hebt gelezen bestaat ons tussenjaar uit verschillende onderdelen: stages bij een maatschappelijke organisatie en de kerk, trainingen en coaching. Al deze onderdelen gaan op dit moment gewoon door, maar hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig. Zo vinden de trainingen nu online plaats en is er coaching via videobellen. … Meer lezen over Hoe gaat het UIT Vormingsjaar om met de coronamaatregelen?


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons via Instagram en Facebook.

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Verwerken…
Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close