Ervaringen Joanne

Joanne (20 jaar) deed in 2013/2014 UIT

“Toen ik in september hier begon was mijn grootste vraag: welke weg heeft God voor mij in gedachten? En wie ben ik? Ik worstelde met mijn zelfbeeld, omdat ik voor mijn gevoel veel had verprutst met school en andere dingen. Dit jaar wilde ik graag mijn relatie met God verdiepen en Hem beter leren kennen.”

True You

“Aan het begin van het UIT-jaar heb ik ‘True You’ gevolgd, een cursus voor vrouwen. Door deze methode heb ik geleerd om naar mijzelf te kijken als een mooie vrouw, geliefd door God. Hij is blij met mij en met wat ik doe. Door de weeksluitingen heb ik geleerd om me kwetsbaar op te stellen. Niemand binnen het team veroordeelt mij om wie ik ben en wat ik doe of denk. Dit was nieuw voor mij, want eerder kon ik echt niet zomaar mijn gevoelens tonen en zeggen wat ik vind.”

Weten wie je bent

“Ik heb geleerd dat ik mezelf mag zijn. Eerst wilde ik voldoen aan een plaatje, waarvan ik dacht dat anderen het van mij verwachtten. Nu ik God beter heb leren kennen, en tijd in de relatie met Hem heb gestoken weet ik veel beter wie ik ben. Ik ben een geliefd kind van God. Jezus is voor mij gestorven aan het kruis zodat ik weer bij God kan horen, zoveel houdt Hij van mij. Ik leer steeds meer te leven vanuit die identiteit en ik zie steeds meer mooie dingen die God mij geeft. Elke dag weer.”

Meidenkamp

“Dit jaar heb ik mezelf beter leren kennen. Ik ben een doener. Ik wil mensen om me heen, daar krijg ik energie van. De verantwoordelijkheid tijdens het meidenkamp deed me goed. De organisatie lag in handen van mij en een teamlid. Het is mooi om te zien hoe de meiden er vervolgens van genieten, en zo genoot ik ook van hen. Soms was het moeilijk, maar UIT is vooral een supermooi jaar, waar ik enorm van heb genoten!”

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close